Opettajille

Ota museovierailu osaksi opetustasi!

Tamperelaiset esiopetus- ja koululaisryhmät, lukiolaiset ja Tampereen ammattiopiston opiskelijat pääsevät opettajansa kanssa museoon ilmaiseksi. Kuvataidekoulujen ja ulkopaikkakuntalaisten koululais- ja opiskelijaryhmien pääsymaksu on 2 €/oppilas. Korkeakouluopiskelijoiden sisäänpääsymaksu opiskelijalipun hinnalla 5 €. 

Räätälöimme koululais- ja opiskelijaryhmien näyttelyopastusten sisällöt aina kullekin ryhmälle sopivaksi ja tarjoamme selkokielistä opastusta. Ilmoitattehan erityistoiveenne varauksen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti, lyhyt 10–15 min pituinen alkujohdanto voi olla paras vaihtoehto ryhmällesi. Pyrimme virka-aikana tarjoamaan ilmaisen alkujohdannon kaikille halukkaille.  

Vaihtoehtona opastukselle suosittelemme kokeilemaan maksutonta ääniopasta, kielinä suomi ja englanti. Ääniopastuksen kesto on noin 20 min. 

Museoon voi tulla vierailemaan myös ilman opastusta oman opettajan johdolla. Ilmoitathan aina etukäteen ryhmän saapumisesta joko sähköpostilla sara.hilden@tampere.fi,  tai puhelimitse 03 54543500. 

VARAA VIERAILUSI VARAUSLOMAKKEELLA

Opepaketti  

Syksyllä ja keväällä avautuvien näyttelyiden yhteydessä museo laatii opettajille suunnatun valmistelupaketin, josta löytyy soveltavia tehtäviä näyttelyvierailun tueksi. Opepaketti julkaistaan aina tällä sivulla. Opepaketti tehtävineen liittyy esillä olevaan näyttelyyn.  

Lapsia Anna Retulaisen näyttelyssä

Materiaalit

Täältä löytyy Anna Retulaisen näyttelyn oppimistehtävät ja muu materiaali.

Opepaketti

Ilmoittaudu opelistalle!

Opelistalle eli opettajien sähköpostilistalle liittyneet saavat kutsun näyttelyn alkuvaiheessa museolla järjestettävään opeinfoon, jossa tutustutaan näyttelyyn yhdessä museolehtorin kanssa. Opettajat ovat aina tervetulleita tutustumaan näyttelyihin veloituksetta ennen koululaisryhmänsä vierailua.

Opelistalle ilmoittautuminen ja museovierailuja koskevat tiedustelut:

Museolehtori Elina Laurikainen, puhelin 040 187 2411, sähköposti Elina.Laurikainen@tampere.fi