Korealainen meditaatio

Tutustu korealaiseen meditaatioon Sara Hildénin taidemuseossa korealaisen oppaan johdolla! Paikkoja rajoitetusti, ennakkoilmoittautuminen.

25.11.2023
09.00 - 10.00
Sara Hildénin taidemuseo
Tutustu korealaiseen meditaatioon Sara Hildénin taidemuseossa korealaisen oppaan johdolla!

Paikkoja rajoitetusti, ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen sara.hilden@tampere.fi. Opetuskieli englanti. Tapahtuma sisältyy näyttelyn pääsymaksuun (15 / 5 € tai Museokortti). Osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja. Museolla on tarjolla istuintyynyjä, mutta voit halutessasi ottaa myös oman alusen mukaan.

Korealainen meditaatio on harjoitusohjelma, jossa ensin keskitytään kehomme viiteen aistiin ja sen jälkeen siirrytään tietoiseen mieleen, joka meditaatio-ohjauksen avulla johtaa kokonaisvaltaiseen vapautumiseen itsestämme. Todellinen mielemme tuo esiin sellaisia tuloksia, jotka eivät katoa jokapäiväisessä elämässämme kaikesta tarkkanäköisyydestä ja sidonnaisuuksista huolimatta. Se tarkoittaa, että voimme elää sen sisällä milloin tahansa, ja vapautua kaikista tunneperäisistä esteistä.

Ohjaaja: Kim, Taewon (Tony) sertifioitu korealaisen meditaation opettaja ja Tampereen King Sejong -instituutin koordinaattori.

Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä King Sejong Institute Tampereen kanssa.
Päivät
25.11.2023
Aika
09.00 - 10.00
Sijainti
Sara Hildénin taidemuseo